26
јан

Kako napraviti dekoraciju sa balonima za rodjendan

Rođendanske zabave gotovo uvek imaju razne dekorativne elemente, a dekoraciju posebno začine baloni. Dekoracija balonima, osim što je karakteriše lep izgled koji zahvaljujući različitim načinima korišćenja nam pomaže da našem mestu susreta damo praznični i zabavni pečat.

Rođendani nisu samo povod za okupljanje i veselje, već i šansa da pokažete svoju kreativnost. Danas je praktično postalo obavezno rođendan ukrasiti balonima na originalan i upečatljiv način. S tim na umu, neka zabava počne!

U prošlosti baloni su služili da daju boju prostoriji, popune prostor i daju zabavniji izgled. I danas vrše tu funkciju, s tim što je to prebačeno na mnogo viši nivo. Sada postoji mnogo boja, dizajna i oblika balona, a kombinacije koje se mogu napraviti sa njima su neograničene.

Možete biti sigurni da će svi gosti želeti sliku pored dekoracija od balona. Spremili smo za Vas nekoliko ideja kako bi mogli da dekorišete rođendan sa balonima

Jedan od elemenata koji uvek privlače pažnju na zabavi su zidovi od balona. Zidovi od balona stvoriće luksuznu foto zonu na proslavi rođendana. Ova dekoracija će se posebno istaći na zidovima koji su obojeni bledim tonovima.

Zaista teško je pronaći bilo šta lepo kao divan zid od balona sa veoma posebnim dizajnom. Zahvaljujući njemu proslava izgleda kao jedinstven i neverovatan događaj. Kada pravite zid od balona, imate beskrajne mogućnosti, jer možete da se igrate bojama, oblicima, veličinama, slikama i rečima.

Takođe možete birati i između balona napravljenih od lateksa i folije, a možete napraviti i kombinaciju ova dva materijala. Vašim gostima će ostati nezaboravna uspomena. 

Venac od balona

Venac od balona

Kako bi se ovo sprovelo potrebna je određena količina balona različitih boja, a poželjno i različitih veličina. Veličina venca zavisi od prostora u koji želite da ga postavite. Ovo je i najpovoljniji način da ukrasite Vaš prostor i to možete i sami odraditi. Potrebni su Vam baloni raznih boja i veličina, najlon traka kojom ćete ih privezati i nešto čime ćete ih zakačiti na zid.

Dekorišite balone po vašem izboru

Uglavnom se dekoracije balonima sastoje od kombinovanja mnoštva balona. Međutim i sam balon po sebi može biti ukrašen. Neki od načina su baloni sa štampom, baloni ukrašeni šljokicama ili isprskani sa bojom. 

Možete naručiti da Vam odštampaju balone sa određenim, logom, nazivom, natpisom ili nekom važnom porukom. Na ovaj način dobijate dekoraciju koja je specijalno namenjena Vama ili Vama dragoj osobi.  

Dekoracija od balona može postići fantastičan efekat ako ih ukrasite sa šljokicama. Tako će Vaša proslava dobiti elegantniji i glamurozniji dodir. Ako pak želite balone sa više umetničkog dodira možemo balone poprskati sa bojama raznih vrsta. Oker, zlatna i bronzana boja daće im elegantniji izgled u odnosu na neke šarenije boje kao što su boje duge npr. 

Ukoliko želite da imate ovakav rodjendan firma balonibeograd.rs će u saradnji sa Vama napraviti dekoraciju iz snova.

 

Ознаке: