18
окт

Šta pokloniti ženi/devojci? Pokloni koji ostaju za ceo život

Poklanjati treba uvek. I ovde ne mislimo samo na materijlne stvari. Govorimo o poklanjanju pažnje, ljubavi, sitnica… Govorimo o poverenju, poljupcima, zagrljajima i poklanjanju lepih reči. To je ono što čini vezu jakom godinama i što stvara uspomene koje traju. Naravno, lepo je povremeno pokloniti i nešto opipljivo, materijalno i ne to ne isključivo u posebnim prilikama, za rođendane, godišnjice… Većina devojaka i žena će priznati da se najviše obraduje pokloni koji dobije bez nekog posebnog povoda i koji pokazuje da je njen partner pozaje. Dakle, kada poklonu date neko značanje, onda će vaša žena ili devojka biti oduševljena tim poklonom, na jednom sasvim drugom nivou. Polon koji je podstaknut samo vašim osećanjima prema njoj i potrebom da joj i na taj način pokažete koliko vam je stalo. Znak prave ljubavi će im značiti mnogo više od skupe torbe, automobila ili nekih drugih previše skupih poklona bez smisla i značenja.

Ručno rađen ili specijalno dizajniran nakit

Nakit može da bude poklon bez posebnog značenja, ukoliko se na primer odlučite da vašoj dragoj kupite ogrlicu koja je preskupa, dijamantsku ogrlicu, samo zato što je preskupa i zato što je sa dijamantima. Međtuim, ukoliko se odlučite da u saradnji sa nekom radnjom ili zlatarom napravite specijalnu zlatnu ogrlicu, narukvicu ili minđuše, pa čak i sa dijamantima, specijalno za nju, onda će to biti veoma posebno i nesvakidašnje. Vi ste tako u taj komad nakita ugradili nešto vaše i napravili ste pre svega lepu uspomenu. Kada god ona uzme taj komad nakita, koliko god on bio skupocen ili ne i bilo da je to ogrlica, narukvica ili neki drugi komad, ona će znati da je to poklon koji ste isključivo njoj namenili i zbog toga će se osećati posebno i privilegovano. Sa druge strane, ne mora to da bude striktno ručno rađen nakit. Jednostavno, možete samo malo više da se posvetite toj potrazi za nakitom, koji će biti savršen za vašu devojku ili ženu. Na primer nakit sa rubinima ili smaragdom, takođe nosi neku poruku, a i vi sami možete da osmislite šta želite tim nakitom da joj poručite.

Poklon za koji ćete znati samo vas dvoje – donji veš

Da, ovo je poklon koji drugi neće videti. Potpuno suprotan efekat od onoga kada poklanjate nakit. Nakit će nositi i pokazivati svima, i svi će biti u prilici da vide u kojoj meri poklanjate pažnju svojoj devojci ili ženi. Kada joj budete poklonili donji veš, u njemu ćete uživati samo vas dvoje. Pored svih onih divnih reči i zagrljaja koje, nadamo se, svakodnevno poklanjate vašim devojkama i ženama, trebalo bi da razmislite i o nekim poklonima za koje ćete samo vi znati kome ćete se samo vi diviti. Donji veš je idealna prilika da joj pokažete šta volite da vidite na njoj i još bolja prilika da nju oduševite i iznenadite. Da li ćete izabrati korset, haltere, seksi komplet brushaltera i gaćica ili nešto potpuno drugačije, sasvim je svejedno, sve dok to odgovara onom što vaša devojka ili žena vole. Možda ovaj poklon neće ostati za ceo život, ali će uspomena i sam čin poklanjanja i te kako ostati za ceo život.