13
јул

Ugostiteljski suncobrani – prodaja, kupovina, namena, ideje i mnogo razloga da ga priuštite sebi

Da li ste ikada razmišljali koliko je ugostiteljski suncobran dobra stvar? Osnovna mu je namena da štiti od sunca, ali nas može zaštititi i od vetra i od kiše i od UV zračenja. Zato je idealan, kako za ugostiteljske objekte, tako i za dom – terasu ili dvorište.

Ugostiteljski suncobrani za ugostiteljske objekte

Bašte u kafićima, restoranima, kafanama, hotelima su nezamislive bez dobrih suncobrana koji prave jaku hladovinu, nalik na prirodnu i pružaju nam spas u vrelim letnjim danimma. Ugostiteljski suncobrani su raznoliki u pogledu veličina, dimenzija, mehanizma za otvaranje, stalaka ili postolja, tipa platna, dezena,… Zavisno od prostora i zahteva koje nameće klijentela, ili ambijent, ili spoljašnje okolnosti pod kojima radi ugostiteljski objekat, montira se i odgoovarajući suncobran. Ugostiteljski suncobran ne služi samo za zaštitu od sunca, vremenskih nepogoda, već je i savršena reklama objekta, odnosno, lako to može postati; dovoljno je da se na ugostiteljski suncobran stavi logo firme ili ceo naziv ili moto karakterističan za tu firmu i već ste dobili na originalnosti, pored toga što je to savršen marketinški potez. Suncobran može u mnogome doprineti i dizajnu vašeg ugostitelljskog objekta, pa zato obratite pažnju na dezene platna. Ukoliko niti jedan dizajn „nije vaš“ , postoji mogućnost štampanja dezena na platnu, tako da ćete u gomili šarenih, dvobojnih, sa 3D efektom ili diskretno išaranih ugostiteljskih suncobrana sigurno pronaći ono što vam je potrebno. Ukoliko ni time niste zadovoljni, možete osmisliti lični dizajn i odštampati ga na svoj savršeni suncobran.

Ugostiteljski suncobrani za kućnu upotrebu

Ukoliko imate veliku terasu ili dvorište sa savršeno uređenom baštom, cvetnim aranžmanima, travnjakom, možda bazenom, prava je šteta da sebi ne priuštite i jedan ugostiteljski suncobran. Oni su ogromnih dimenzija, pa će zaštitit i vas i vašu porodicu i ceo vaš lični prostor od sunca, vetra, kiše. Oni su veoma izdržljivi, pa možda primarno ulaganje i jeste veće, ali će se kroz dugi niz godina isplatiti. Prijatna hladovina koju ćette dobiti je neprocenjiva, jer će vam zameniti jednu prirodnu bujnu krošnju drveta, koju, možda niste u mogućnosti da imate na svom posedu. Sa druge strane, kada mu nije sezona, samo ćete ga jednostavno sklopiti i ostaće očuvan i za mnoga naredna leta. Kada jednom uvidite prednosti ugostiteljskog suncobrana, shvatite da vam je onaj običan, baštenski, potreban još samo za plažu.

Prodaja ugostiteljskih suncobrana

Kada ukucate –ugostiteljski suncobrani prodaja – izaći će vam gomila sajtova koji nude polovne suncobrane, što nije baš najsjajnije rešenje. Uvek je bolje kupovati kod proverenih proizvođača. Oni će vam prodati proizvod pod garancijom, a uz savet će pomoći da izaberete ono što vam treba. Ugostiteljski suncobrani u prodaji se mogu naći kao već sklopljeni ili u delovima koje vi sami sklapate. Ppreporučljivo je kupiti već spreman proizvod, jer samo tako možete znati šta stvarno kupujete. Mnogo različitih modela ugostiteljskih suncobrana je u prodaju, ali samim tim što znate za koliki prostor vam treba, sa kakvom tačno namenom i kakvim dizajnom, mnogo ćete suziti izbor. Pored ugostiteljskih suncobrana u prodaji su i različite vrste postolja ili stalaka, na koje ne smete zaboraviti, a koje ćete, opet, prema modelu suncobrana i sopstvenim zahtevima uklopiti baš kako ste oduvek želeli.