11
окт

Beograd – grad sa dušom

Srpska šljiovica, lepe žene i utakmica razlozi su zbog kojih je sve više stranih turista u našoj zemlji. Evroligau košarci, u fudbalu, brojna prvenstva Evrope čiji je domaćin naša zemlja samo su izgovori zbog kojih se svraća u glavni grad Srbije. Ko je to još došao u Beograd da gleda utakmicu, a da nije svartio na pivo ili otišao u ludi noćni provod da proslavi pobedu ili zalije poraz?

Turci, Grci, Mađari, ali i gosti iz regiona ne čekaju da se organizuje neko prvenstvo ili da se igra neka utakmica, već rado dolaze u naš glavni grad kako bi osetili taj duh Beograda o kome svi pričaju. Ne samo da se nadaleko zna o duhu koji vlada nad našom prestonicom, već se uvek priča i o srdačnim domaćinima, dobroj hrani i odličnoj srpskoj šljivovici, brendu po kojem nas ceo svet zna.

A kada se dođe u Beograd, za svakoga se nađe ponešto. Osim dobrog plana koji je ključan da se svaki trenutak u našoj prestonici iskoristi, neophodno je i da se ne zaobiđu ponude i kada je smeštaj u pitanju. Danas su sve popularniji apartmani. Ukoliko tražite varijantu stan na dan Beograd ih ima na stotine u ponudi i u svakom delu grada se mogu naći.

Bez obzira da li je vaša želja hotel ili su izbor apartmani, Beograd ima čime da se pohvali – dobra ponuda, pristupačna svačijem džepu, odabrano mesto i kvalitetna usluga sigurno neće izostati. U ponudi su jeftini apartmani, koji su najčešće malo slabije opremljeni ili su na udaljenijoj lokaciji, pa onda apartmani da tako kažemo srednje cene, koji su najbrojniji i na kraju luksuzni apartmani.

Apartmani Beograd – za sve i svakoga

Širi ili uži centar grada, dvoje ili desetoro ljudi, nije važno. Tu su apartmani, Beograd ih je prepun, a usluga je, što bi se s pravom moglo reći, na nivou. Apartmani u Beogradu se nalaze u samom centru grada ili u blizini najvažnijih turističkih mesta. Beograd ima toliko toga da ponudi strancima, zato se uvek možete odlučiti za smeštaj u blizini Kalemegdana ili Dorćola ili pak u blizini Slavije i Hrama svetog Save ili pak možete odabrati Zemun i Novi Beograd. Šta god da odaberete, nećete pogrešiti.

Još jedna prednost koji imaju apartmani Beograd jeste što se svakom putniku nenamerniku može pruži prenoćište. Nije da ne mogu ni hoteli to svakome da pruže, ali ako se slučajno zadesite u Beogradu i niste planirali duže od dan, dva ili tri dana da se zadržite, onda je ova vrsta smeštaja idealna za vas. Prilika se ne propušta, te nemojte ni vi propustiti kvalitetan smeštaj po povoljnoj ceni, pogotovu ako ste se slučajno našli u našoj prestonici.

Način života, lepe devojke i dobar provod u Beogradu su uvek mogući, zbog čega se naš glavni grad i stavlja među najpopularnije evropske prestonice. Interesovanja stranaca sve su veća, a kada jednom kroče u Srbiju, mnogi strani turisti tvrde da će se uvek rado vratiti. Izgleda da Beograd ima neku posebnu draž, izgeda da nudimo dobar i povoljan noćni provod uvek, a izgleda i da su naše devojke među najlepšima. Zato ne treba da se čudimo kada na ulici čujemo različite strane jezike i vidimo ljude različitih nacionalnosti, jer ipak Beograd ima dušu, tu neku posebnu nit kojom privlači ljude da se uvek vraćaju.v