19
јул

Četiri načina za prevoz do aerodroma u Beogradu

Beograd je metropola, po položaju nije u centru Balkana, ali jeste centar Balkana, zato što svi putevi, bilo da je reč o kopnenim ili vazdušnim, od istoka do zapada vode kroz Beograd. Očekivano je da se na ovakvoj raskrsnici puteva nadje aerodrom kakav ima srpska prestonica, najveći u našoj zemlji i matični aerodrom kompanije Air Serbia. Na ovom aerodromu intenzitet letova se povećava iz godine u godinu, a samim tim i broj putnika koji do ovog aerodroma treba da dodju ili od njega odu do željene adrese.

U toku je modernizacija aerodroma, pa dolazak do samih terminala, ali i odlazak sa njih u nekim situacijama nije jednostavan, zato je možda najbolje da ne krećete sami u ovu avanturu, već da prevoz do aerodroma Beograd poverite iskusnim prevoznicima, koji su upućeni u radove na ovoj lokaciji.

Gradski i minibus prevoz do aerodroma Beograd

Mnogi putnici dolaze iz drugih krajeva Srbije, kako bi njihovo odredište u Beogradu bio aerodrom, odakle će nastaviti put do svoje konačne destinacije. Njima je često BAS (Beogrdska autobuska stanica) polazna tačka od koje treba da stignu do aerodroma. Postoji linija gradskog prevoza koja od BAS-a vozi do Aerodroma „Nikola Tesla“, to je linija 860MV.

Pored ove linije, možda je još poznatiji minibus prevoz linijom A1, on vozi od Trga Slavija do Aerodroma „Nikola Tesla“. Ovo je svakako najjeftiniji prevoz do aerodroma Beograd, ali ako zahteva dodatno angažovanje da putnici dodju do polaznih stanica gradskih prevoznika.

Kako najbrže stići do aerodroma u Beogradu?

Za putnike željne avanture, koji se ne plaše izazova i vole sve što vole mladi, vole upoznavanja, ne plaše se nepoznatog, postoji BlaBlaCar, način da podelite troškove za prevoz do aerodroma. Ovo je sigurno najpovoljniji način da iz bilo kog dela Srbije do aerodroma u Beogradu stignete veoma brzo, bez stajanja i zadržavanja usput, uz to i povoljno, pitanje je samo kako ćete vožnju uklopiti sa Vašim letom, ali ne možete sve da dobijete, nešto mora da istolerišete. Ukoliko imate prevoz samo do Beograda, za tih 18 km od grada, koliko ima do Aerodroma „Nikola Tesla“, najbrže stižete taksijem, vodite samo računa da Vam to ne bude najskuplji prevoz do aerodroma.

Najisplativiji prevoz do aerodroma

Ukoliko ste planirali da letujete na nekoj udaljenoj destinaciji, morate da letite sa nekog od evropskih aerodroma i treba Vam transfer do istog, kombi prevoz je najisplativiji prevoz do aerodroma u Beogradu ili bilo kog drugog aerodroma zemalja u okruženju. Kombi prevoz je komforan prevoz sa lokacije koja najviše odgovara putniku, vozilima najnovije generacije vrši se transfer do aerodroma. Najbolja je vožnja kada se poklope ciljevi putnika i prevoznika, kada obe strane insistiraju na komforu i udobnosti u modernim vozilima.

U takvim vozilima komfor je apsolutno zagarantovan zbog manjeg broja mesta, ako putujete porodično, desiće se možda da se transfer organizuje samo za Vašu porodicu, a dolazak na kućnu adresu daje Vam prostor da rasterećeno krenete na put, bez predumišljaja od tome kako da sa koferima stignete do taksi stanice ili stanice gradskog prevoza.