24
феб

Splav Sindikat – najbolji provod u Beogradu

Ukoliko posjećujete Beograd za vrijeme ljeta neizbježno je provesti jednu večer u izlasku na čuvenim splavovima.

Spalvovi su noćni klubovi na rijeci Savi koji pružaju posebnu atmosferu u vrućim ljetnim noćima. Iako postoje splavovi koji rade tokom cijele godine oni su popularan izbor za noćni izlazak tokom ljeta.

Splav sindikat se ubraja među najpopularnijim beogradskim splavovima. Otvoren 2010. godine u vrlo kratkom roku prikupio je simpatije svih koji uživaju u noćnom izlasku. Od tada svako ljeto priređuju se nezaboravne žurke o kojima svi pričaju.

Splav Sindikat nudi raznovrsan muzički repertoar koji je prilagođen svačijem ukusu. Od domaćih i stranih pop i rock hitova, dance muzike do najpopularnije domaće narodne muzike u ovom splavu muzika je uvijek na vrhunskom nivou.

Također, osim DJ-eva u Sindikatu su česti gosti najveće regionalne zvijezde koje nastupaju do kasno u noć. Koja muzika se pušta zavisi od dana u sedmici i događaja koji se organiziraju.

Često je ovaj splav domaćin mnogih tematskih zabava koje su na istom nivou najvećih evropskih klubova.

 

Osvježite se uz najukusnije koktele

Ne postoji ljepši ljetni izlazak od zabavljanja do zore ispijajući najukusnije koktele koji pružaju savršeno osvježenje.

Cijene koktela se kreću od 550 dinara, te ih pripremaju iskusni barmeni. Osim koktela, u ponudi imaju žestoka strana pića, najpopularnija žestoka domaća pića, pivo, shotovi, šampanjac, vino i mnoga druga pića.

Za boce žestokog pića morat ćete izdvojiti nešto više novca. Budući da se u klub izlazi najčešće sa većim brojem ljudi svakako se isplati uzeti bocu željenog pića.

Uz savršeno piće, moderan uređen enterijer, odličnu muziku prije zore rijetko ko će otići kući.

 

Rezervacije  na splavu Sindikat su obavezne 

Nije nepoznanica da na splavu Sindikat sigurno ćete sresti poznate ličnosti koji također uživaju u noćnom životu Beograda.

Zbog njegove izrazite popularnosti rezervacije su obavezne. Kada rezervišete vaše mjesto na Splavu onda se ne morate plašiti za kvalitet izlaska.

Uslov za rezervacije su boce žestokog pića po želji gosta. Od prvih godina rada ovaj splav posjetilo je preko 150 000 zaljubljenika u dobar noćni izlazak.

Splav se nalazi na Sajamskom keju, mjestu najpopularnijih beogradskih splavova. U njegovoj blizini smješteni su čuveni splavovi Lasta, Bridge i The Money.

U njegovoj neposrednoj blizini nalazi se veliki parking koji je besplatan. Tako da ne morate gubiti vrijeme tražeći parking mjesto blizu splava.

Međutim, uvijek je bolja opcija taksi ako se želimo više opustiti i provesti do zore. Radi samo dva dana u sedmici petkom i subotom od ponoći do četiri sata i trideset minuta.

Kada je dobar provod zaboravi se vrijeme, tako da kada izlazite na ovaj splav sigurno ćete dočekati zoru.

S obzirom da radi samo dva dana u sedmici uvijek se priređuju nezaboravne ljetne žurke koje su ispunjene svim zaljubljenicima noćnih izlazaka.

Splavovi Beograd postali su simbol noćnog izlaska na Balkanu. Svi barem jednom moraju iskusiti provod na splavu i doček novogodišnje večeri u Beogradu.

Zabava, provod i muzika jednostavno su u krvi ovoga grada koji je stoljećima epicentar dobrog noćnog izlaska.

Grad koji ne spava svih 365 dana u godini dovoljno opravdava zašto svi žele iskusiti Beograd u noćnoj atmosferi. Tada je sve ljepše i bolje, atmosfera vrelija, muzika odlična i društvo koji od običnog izlaska pretvara nezaboravni noć.

Mladi diljem regiona svake godine dolaze u srpsku prijestolnicu zabave kako bi iskusili provod o kojem svi pričaju. Zbog provoda ne dolaze samo iz regiona već cijele Evrope. 

Mnogi kažu da su beogradski splavovi, klubovi, kafane bolji od najpopularnijih evropskih klubova. Razlog tome je što rijetko ko može potpuniti balkansku energiju i ljubav prema muzici i provodu.

Napravite nezaboravno sjećanje ludog ljetnog provoda i u narednom ljetu posjetite Beograd kako bi iskusili sve čari koje on nudi.