20
окт

Zahvaljujući jeftinim avio kartama možete pututovati na bilo koju željenu destinacije tokom ove jeseni

Za putovanja nam je potrebna iskrena želja za promenom sredine u kojoj smo svakodnevno sa jedne strane, i želja za upoznavanjem novih, drugačijih kultura sa druge strane. Kako bismo organizovali jedno putovanje treba nam nekoliko slobodnih dana, pasoš, nešto ličnog prtljaga, nešto novca i jeftina avio karta do mesta koje je naša željena destinacija. U nastavku vam dajemo nekoliko saveta koji će vam pomoći da kupite jeftine avio karte i organizujete jesenje putovanje. 

Kupujte karte bez odlaganja

Cena avio karte zavisi i od broja slobodnih mesta na određenom letu. Zbog toga, kako se približava datum putovanja broj slobodnih mesta je sve manji a cena karte sve veća. Kako biste kupili jeftine avio karte poželjno je da rezervišete vaš let što pre. Potrebno je da planirate vaše putovanje što ranije, odnosno nekoliko nedelja ili meseci, i budite brzi prilikom kupovine karte do željene destinacije. 

Prijavite se na newsletter i profile avio kompanije na društvenim mrežama kako biste prvi saznali o svim pogodnostima koje nudi avio kompanija.

Kompanije kao što je Air Serbia nude mogućnost prijave na newsletter. Sve što je potrebno jeste da ostavite svoju mejl adresu na koju želite da vam stižu obaveštenja o specijalnim ponudama i najnovijim informacijama. Na ovaj način dobijaćete redovna obaveštenja o svim pogodnostima i  bićete uvek u toku sa aktuelnostima i najpovoljnijim ponudama. Pored toga, još jedna prednost ovakvog informisanja jeste ta da nećete morati da provedete sate i sate u potraži za kartom do mesta gde putujete, već će drugi za vas pronaći najjeftinije avio karte. 

Ukoliko zapratite profile Air Serbia-e na sve popularnijim društvenim mrežama Instagram, Facebook ili Twitter svakodnevno ćete imati uvid u ponude i pogodnosti koje nudi ova kompanije i moći ćete lako da dođete do jeftine avio karte. 

Budite fleskibilni kada je reč o datumu i vremenu polaska na željeno putovanje 

Bilo da je reč o sve popularnijim vikend putovanjima ili godišnjim odmorima, morate biti spremni da putujete u ranim jutarnjim časovima ili kasnim večernjim terminima. Za ove termine letenja se nude jeftine avio karte, za razliku od popodnevnih letova koji mogu biti i nekoliko puta skuplji. Ukoliko ste fleksibilni i sa datumom putovanja i imate mogućnost da ga planirate danima unapred ili pak odložite za par dana, mogućnost pronalaska jeftine avio karte je veoma visoka. 

Pratite specijalne ponude za određene letove

Avio kompanije, među kojima je i Air Serbia često imaju specijalne ponude za određene letove. Naime, reč je o letovima na određene destinacije za koje se nude jeftine avio karte. Naravno, ovakve specijalne ponude se ne odnose na periode božićnih, novogodišnjih ili drugih praznika kada ljudi najviše putuju a avio kompanije ostvaruju najveće profite od prodaje karata, kao ni na najpoznatija turistička mesta za vreme letnje sezone. Međutim, ako za putovanja birate manje popularna mesta ili one periode godine koji su van turističke sezone i kao što su jesenji meseci, budite uvereni da ćete lako kupiti jeftine avio karte.