10
авг

Cvetni aranžmani koje cvećara kreira za vas i vaše drage osobe

Cvetni aranžmani su zaduženi da vam pomognu da napravite iznenađenje, pokažete ljubav, pažnju, i druga osećanja vašoj dragoj osobi. Cvetni aranžmani nisu samo obavezni deo poklona za voljenu osobu, već se biraju i za majke, sestre, drugarice, koleginice i druge drage osobe i njihove bitne datume. Danas se cveće sve češće poklanja i bez povoda, a profesionalci iz cvećara Beograd ili nekog drugog grada će vam pomoći da izmamite osmeh osobi kojoj poklanjate cveće.

Box of flowers“ – moderni cvetni aranžmani koje možete kombinovati sa različitim poklonima

Poslednjih nekoliko godina svoju popularnost su stekli cvetni aranžman koje popularno nazivamo„box of flowers“. Naime, „box of flowers“ predstavlja najrazličitije vrste cveća koje su upakovane u kutije. Kutije su specijalno dizajnirane, i mogu biti pravougaonog, nepravilnog, okruglog ili srcastog oblika. Cvećare Beograd pružaju mogućnost da sami izrazite svoju kreativnost i stvorite svetni aranžman u kutiji. Možete u svoj box of flowers“ dodati i neki od poklona poput plišane igračke, nakita, čokolade ili boce sa vinom, ili nešto drugo što se može spakovati u vašu kutiju sa cvećem. Ne smemo zaboraviti ni ukrasne mašne, posvete i poruke na štapićima koji su sastavni deo kutija sa cvećem i daju posebnu notu finalnom izgledu cvetnog aranžmana koji ste kreirali uz pomoć cvećara online.

Korpa sa cvećem – klasika sa kojom nikada nećete pogrešiti

Korpa sa cvećem je tradicionalni cvetni aranžman koji sa sobom nosi notu luksuza i odiše lepotom i senzualnošću. Najpopularnija korpa sa cvećem, godinama u nazad, jeste korpa sa 101 ružom. Ovaj cvetni aranžman se pakuje u ogromne korpe koje mogu objediniti tako veliki broj predivnih cvetova, najčešće crvene boje. Korpe sa cvećem su odličan izbor za ovako velike cvetne aranžmane koje kreirate sa cvećarama online jer su stabilne, sadrže sunđere koji su natopljeni vodom, koji se ne vide ali se staraju da cveće ostane duže vreme sveže, a korpa dugo zadrži svoj luksuzni izgled. Korpe sa cvećem su stabilne i pogodne za putovanja, što ih čini savršenim izborom ukoliko cveće šaljete na kućnu adresu uz pomoć cvećare Beograd, Novi Sad, Niš ili u cvećare u nekom drugom gradu. 

Predimenzionirano upakovani cvetni aranžmani odišu notom ekstravagancije i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Predimenzionirani veliki buketi cveća su planetarno sve popularniji i predstavljaju bukete koji su upakovani u čvrst papir, karton ili novine i često su veći od osobe kojoj se poklanjaju. Radi se o trendu u aranžiranju cvetnih buketa, kod kojih je fokus na pakovanju ali, svakako, ni cveće ne sme pasti u drugi plan. Za ovakve bukete se najčešće biraju orhideje, ljiljani, ruže, gerberi ili margarete. Cvećara Beograd nudi mogućnost da ovakivim inovativnim buketima priredite najveća iznenađenja za osobe kojima su cvetni aranžmani namenjeni. Veliki buketi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i budite sigurni da izborom ovog cvetnog aranžmana neće izostati oduševljenje i zadovoljstvo kod osobe kojoj su namenjeni. 

Dakle, možemo zaključiti da su cvetni aranžmani su veoma raznoliki. Bilo da izaberete predimenzionirani cvetni buket, korpu sa cvećem ili „box of flowers“ budite sigurni da će zaposleni uložiti trud i rad i da će svetni aranžman izgledati besprekorono. Cvećara Beograd, kao i cvećare širom naše zemlje, su tu da izmame osmeh vašoj dragoj osobi.