10
мај

Kako da imate vremena za svoje obaveze, a da vaše dete bude zadovoljno i na sigurnom?

Bilo da želite da proslavite dečiji rođendan, ili ostavite dete na čuvanje dok ste na poslu, šopingu ili kafi sa prijateljima, igraonica je najbolji izbor. Živahni mališani ne mogu mirno da sede i čekaju dok isprobavate odeću u šoping molu ili ćaskate sa prijateljima koje niste dugo videli. Deca traže maksimalnu pažnju i kada im je dosadno to ne mogu da sakriju. Zašto onda ne učiniti da se oni zabave  dok Vi ne završite svoje obaveze?

Igraonica kao izbor za rođendan

Pored toga što obezbeđuje veliki prostor i ne morate da mislite na raspremanje haosa, koji nakon žurke ostane u stanu, sve dečije igraonice imaju osmišljene programe koji će deci držati pažnju čitavo vreme. Ovo je idealno za roditelje koji nemaju mnogo vremena za organizaciju rođendana, a žele da sve bude savršeno za njihove mališane.

Proslave se organizuju u zavisnosti od uzrasta. Vaspitači i rekreatori osmišljavaju zabavne igre, a uz koje deca imaju mogućnost da uče i izraze svoju kreativnost. Proslave mogu biti i tematske, tako da se mališani mogu maskirati u svoje omiljene junake ili sami sebi osmisliti masku. Takođe, neke igraonice obezbeđuju kostime za decu, što je jedna od niza olakšica za roditelje. Ukoliko su deca malo starija, igraonica se može modifikovati u mini diskoteku. S obzirom na to da deca starija od osam godina već imaju želju da postanu odrasli, disko klub u igraonici će savršeno odgovarati njihovim zahtevima.

Pored same organizacije programa rođendana, prednost nekih igraonica je što obezbeđuju hranu i piće. U skladu sa dečijim željama i dogovoru sa organizatorima, možete osmisliti i slani program ali i savršenu rođendansku tortu po želji deteta. Vlasnici igraonica imaju iskustvo u odabiru hrane koju deca najviše vole, tako da će Vas osloboditi stresa i razmišljanja da li da odaberete slana peciva, pice, roštilj.

Savršeno opremljen prostor za energičnu decu

Dečije igraonice su opremljene velikim brojem sprava za igranje, što je idealno za živahnu i hiperaktivnu decu, da kvalitetno potroše svoju energiju. Od tobogana, preko lavirinata i trambolina, do različitih penjalica i bazena sa mekanim lopticama, svako dete će pronaći ono što mu je najinteresantnije. Za roditelje je jedino bitna stavka da sprave budu nove, stabilne i bezbedne, o čemu treba voditi računa kada birate igraonicu.

Igraonice mogu posedovati i kafeteriju za roditelje, tako da, dok se Vaše dete zabavlja, možete u prijatnoj atmosferi uživati i piti kafu sa ostalim roditeljima, a pri tom ne brinuti o deci, jer su za to zasluženi profesionalni i odgovorni vaspitači.

Bez muke uz dobre organizatore, učinite rođendan Vašeg deteta nezaboravnim!

Budite sigurni da dete provodi kvalitetno vreme

Pored proslava rođendana, igraonice su odličan izbor ukoliko Vam  je potrebno da se dete pričuva na par sati. Vaspitači, kroz različite radionice animiraju decu, uče ih novim stvarima i podstiču njihovu kreativnost. Pored igara tu su pitalice, crtanje, slikanje, pevanje i Vaše dete će sigurno zavoleti neku od ovih aktivnosti.  Sa druge strane, mališani su okruženi svojim vršnjacima, i tako se brzo socijalizuju, stiču nove drugare, uče da budu samostalno i manje zavisni od roditelja. Mnogo je bolja opcija za dete da bude sa decom približno svojih godina, nego samo sa bebisiterkom.