22
јун

Lutke bebe, veliki izbor na Dečjem sajtu

Nema te devojčice koja ne odrasta makar uz jednu omiljenu lutku. I njena mama i baka su imale jednu takvu o kojoj su brinule, hranile je, šetale i bez koje ni jedan izlazak nije bio moguć.
Lutke bebe su nešto posebno za devojčice, one uz pomoć njih se uče ulozi majke, razvijaju empatiju i stiču veštine koje će im kasnije trebati u životu. Danas, lutke bebe nisu obične kao nekada, već imaju mnogo funkcija koje ih čine i interaktivnim bebama koje jedu, piju, smeju se, pričaju.

Lutke bebe sa dodacima dostupne na Dečjem sajtu

Retko kada ćete kupiti samo lutku bebu, s obzirom da uz nju uglavnom idu i mnogi dodaci poput pelene, cucle, flašice,pudera i kozmetike. Pojedini modeli imaju i kolevku ili nosiljku. Sav prateći program je važan za devojčice pošto njihovoj mašti nema kraja te imitirajući odrasle i njihovu brigu o deci, one i same uče da brinu o svojim lutkama, da ih redovno hrane, povijaju, spremaju im obroke i izvode u šetnje.

Interaktivne lutke bebe su najprodavanije na Dečjem sajtu

Obično namenjene deci uzrasta starijeg od 18 meseci interaktivne lutke bebe su veoma popularne. Sa njima deca mogu da razgovaraju jer mnoge od njih pričaju, smeju se, plaču te je igra veoma zanimljiva. Napravljene od bezbednih materijala, lagane za nošenje, ove lutke često znaju i 100 rečenica na srpskom jeziku. Među njima su najpopularnije lutka beba plačljivica, lutka beba Lena,Bebana sa tabletom, Bambolina.

Princeza Coralie, interaktivna lutka beba brenda Klein na Dečjem sajtu

Ova lutka beba je dugačka čak 46cm te se preporučuje devojčicama od treće godine starosti kako bi mogle da je nose, drže, voze u kolicima. Poput prave, ova lutka beba plače, smeje se, čak i kašlje. Radi na baterije, a prateća oprema su i flašica i cucla.
Ovakva lutka beba je izuzetno mekana, gotovo dimenzije prave bebe pa ne može da se uklopi ni u sva kolica za lutke s obzirom na svoju veličinu. Snalažljive mame mogu od svoje prave bebe da pozajme odeću ovoj lutki,koja ionako izgleda poput prave bebe.

Oprema za lutke bebe na Dečjem sajtu

Kolevke, kreveci,kao i oprema za kupanje i hranjenje spadaju u dodatnu opremu za lutke bebe koja se može naći na Dečjem sajtu. Tu su i nosiljka, vreća za spavanje, torba za presvlačenje.
Malim devojčicama je kompletan pribor za bebe dostupan i za njihove lutke bebe. Ako lutka beba treba da se nahrani, pogađate da je i hranilica za njih dostupna, kao i set za negu kose.
Uz sve ovo, na dečjem sajtu su dostupni i mnogi modeli kolica za lutke, od onih jednostavnijih do veoma praktičnih modela tako da jedna devojčica može imati kompletnu podršku u igri sa svojom lutkom bebom. Mašta joj sigurno neće nedostajati te će svaki dan uz lutku bebu za nju biti pravo uživanje.