21
мај

Gorjuss rančevi – samo za devojčice od stila!

Ako devojčica voli da bude u trendu i ima sofisticirani ukus, onda rešenje za najbolji ranac treba potražiti u Santoro brendu.

Dok se pojedini čude portretu devojčice bez nosa i usta, učenice mlađih razreda u preko pedeset zemalja sveta uporno insistiraju na Sanoro Gorjuss rančevima. Neko bi rekao da ih “hvata oko”, drugi da su u pitanju neobični modeli, ali većina njih se slaže da su kod mnogih mama i njihovih kćerki Gorjuss proizvodi ono što žele u svojoj kolekciji ne samo rančeva, već i torbi, novčanika, svezaka i brojnog asesorize.

Gorjuss rančevi na točkiće

Za sve one devojčice kojima škola nije blizu ranac na točkiće je idealno rešenje. Knjige prvaka su teške preko 6kg pa ukoliko dete pešači do škole, a niko od starijih nije u prilici da mu nosi ranac, Gorjuss rančevi na točkiće mogu biti dobra odluka. Ukoliko postoji potreba i oni se mogu nositi na ramenima zahvaljujući kaiševima. Pregrade su pregledne, sa džepovima sa strane.

Gorjuss rančevi za prvake

Polazak u školu za mališane je poseban događaj. Oni vide roditeljsku brigu i blagu nervozu i pretpostavljaju da taj period njihovog života od značaja za celu porodicu koja se trudi da malom prvaku ispuni sve želje i priušti neretko i više od svojih mogućnosti. Bake i deke i tetka žele da kupe ranac, pernicu, po neku svesku pa neretko i šira porodica odlučuje za dete šta je najbolji ranac. Kod devojčica je odluka teška. One znaju šta im se sviđa, koja im je omiljena boja i crtani lik pa odluka ide od onih koje bi da budu u trendu i odaberu ranac najpopularnije junakinje iz crtaća do onih koje nikako ne žele popularne likove, već insistiraju na originalnosti. Kada ranac zadovolji neke osnovne kriterijume, poput anatomskih leđa, odluku treba prepustiti detetu. Veliki je broj mama koje vole Gorjuss pa je i uticanje na izbor ovog brenda presudan. Prelepi motivi, kombinacije boje uz zagarantovani kvalitet presudni su za takvu odluku.

Kakav ranac takva i pernica!

Gorjuss ranac prati i pernica u istom dezenu, a često i vreća za patike. I ovde je Gorjuss brend napravio korak više od svojih konkurenata pa je kompletan pribor brendiran. Bilo da je izbor devojčice Gorjuss pernica sa jednim, dva ili tri zipa verujemo da će biti oduševljena.

Gorjuss torbe

Gorjuss je razvio liniju posebnih torbi narame kao i torbica za sveske. Dok su prve klasične torbe narame za sve prilike, ove druge su namenjene sveskama A4 i A5 formata. Veoma su atraktivne i prava retkost jer tako nešto nema među sličnim brendovima. Za sve vannastavne aktivnosti dece (ne i sportske) ove torbice su odlično rešenje.

Moderne Gorjuss torbe na rame

Kako veliku pažnju poklanja ženama, Gorjuss je razvio posebnu liniju asesorize i modernih torbi za studentkinje, tinejdžerke kao i starije žene. Puno detalja, kombinacija boja i veliki broj dezena čini ih veoma atraktivnim za poslovne i druge prilike.

Žene i devojčice se utrkuju koja će više stvarčica sa Gorjuss  portretimaimati pa je svake godine sve veći broj assesorize koji nose ovaj lik. Ukoliko i vi razmišljate da obradujete sebe ili neku vama dragu devojčicu poklonom za školu, veliku ponudu Gorjuss rančeva, pernica i torbi za patike možete pronaći na www.decjisajt.rs ili u poklon shop-u Zavrzlama u Ustaničkoj 127 u Beogradu.