18
јан

Ideje za dekoraciju prozora

Kada je svaki drugi element u vašem stanu ili kući usklađen, onda je vreme da se bacite ne srećivanje prozora. Pored toga što prozori uvek treba da budu čisti i uredni i da se na njima nalazi adekvatna zavesa, oni treba da vam budu tu kako bi vam pomogli da istaknete vašu kreativnost. Svaki put ćete nešto drugo videti kada pogledate kroz prozor I to vas I te kako može inspirisati.

Nebo će u svakom trenutku I svakog dana biti drugačije, priroda takođe, ljudi koje viđate. Sve su to neke sitnice, koje vrlo često zanemarujemo, a mogu da budu vrlo interesante. Dekorisati prozore je uvek zanimljivo. Tu sebi možete da date oduška i da se apsolutno kreativno ispoljite. Ovde ne postoje preterano važna pravila.

Osmislite svoja pravila i kreirajte dekoraciju kakvu želite. U tekstu neće biti samo reči o novogodišnjoj dekoraciji, na koju se odmah pomisli, nego i o dekoraciji koju je moguće primeniti bilo kada

Neobične figurice na oknu prozora

Dopala vam se neka figurica I kupili ste je, ali baš niste sigurni gde možete da je udenete. Ništa strašno. Samo je postavite na okno od prozora, pored ili na njega.

Bilo kakva da je figurica, ukoliko je jedan, neće smetati i doprineće izgledu cele prostorije. Tako možete i sa ostalim sitnicama i figuricama koje imate svuda po stanu, ali kojima ne možete da nađete mesto na drugim policama ili elementima nameštaja. Veličina nije toliko bitna, ali je važno da ne budu previše glomazne i da tako smetaju, padaju i budu vrlo upadljive.

Mirisni štapići i sveće na prozorima

Sveće mogu da budu vrlo interesantne na prozorima. Ne biste morali ni da ih palite, jednostavno možete samo da ih koristite kao ukras i biće vrlo efektno.

Naravno u nekim slučajevima i možete da ih upalite, a tada će još više dobiti na efektivnosti. Svesni ste da morate da ih udaljite od zavesa ili da podignete zavese ukoliko imate rolo zavese. Sveće mogu biti bilo koje boje.

Trebalo bi da gledate da se uklope u enterijer, međutim to nije presudno, jer su one tako pravljene da se uglavnom u svaki eneterijer uklapaju, bez obzira koje su boje.

Rolo zavese sa printom na prozorima

Ukoliko postavite rolo zavese sa printom na prozorima dobili ste dva u jedan proizvod. Naime, nećete morati da brinete o detaljima i postavljanju bilo čega na prozore, jer će tu funkciju ispunjavanja prostora sada imati taj print na rolo zavesama.

Print inače najbolje i izgleda na rolo zavesama i zato ukoliko želite neke zavese koje imaju elemente koje volite, onda se odlučite za rolo zavese. Da li će to biti print sa mnogo detalja ili samo jednim elementom, da li će to biti print nepravilnih oblika, kombinacija i ostalo – na vama je da odlučite. Mali problem koji može nastati jeste taj da nećete moći tako lako da menjate zavesu. Naravno to zavisi od vas. Ali uvek je lakše promeniti sitne figurice oko prozora, ne celu zavesu.

Zato morate da izaberete onaj print za koji ćete biti sigurni da će vam se sviđati i nakon nekog vremena.