7
нов

Kratak vodič za putovanje u Njujork

Organizacija odlaska na putovanje može da zahteva dosta vremena, novca a ujedno da bude i vrlo stresno. Da biste otputovali u mesto iz snova, kao što je Njujork, važno je da na vreme počnete sa planiranjem i donesete ključne odluke. Njujork je jedna od najpopularnijih odredišta za putovanje u svetu, i pružiće svakom turisti nezaboravna iskustva. 

Za savršeno putovanje potrebno je izdvojiti dosta vremena pre samog polaska, radi obavljanja svih neophodnih aktivnosti. U ovom tekstu dajemo kratak vodič koji vam može pomoći da vaše putovanje u Njujork bude besprekorno organizovano. 

Donesite odluku o putovanju nekoliko meseci unapred

Kako je Njujork centar sveta, činjenica je da se tamo svakodnevno nađe ogroman broj turista. Zato, avio karte Beograd Njujork rezervisane su mnogo unapred, pa je važno da i vi razmišljate u pravcu blagovremene kupovine, bar tri meseca pre polaska. Takođe, u vezi sa ovim je važno usaglasiti poslovne obaveze, tačnije dobiti slobodne dane, odmor ili neki drugi vid odsustva radi fenomenalnog putovanja u prestonicu istoimene države. Beograd Njujork let ako se rezerviše na vreme, može koštati i znatno manje, odnosno tokom godine su dostupni specijalni paketi usluga, kao i kontinuirani popusti za turiste i njihove rane rezervacije.

Odlučite se za avio prevoz do Njujorka

Avio karte Beograd Njujork odlično su rešenje za putovanje u pomenuti centar mode, arhitekture, istorije, filma, kulture i svih drugih životnih sfera i oblasti. Avionski prevoz spada u najbezbednije, vrlo tačne i brze prevoznike putnika. Mogu se kupovati jeftinije karte u ekonomskoj, ili skuplje u biznis klasi. Beograd Njujork let traje između 12 i 14 časova, u zavisnosti od termina polaska, kojih može biti više u ranim jutarnjim, popodnevnim ili večernjim i noćnim satima. Isplativije je odabrati povratne karte, u slučaju da je tačno definisan i datum vraćanja sa putovanja. Cena avio karte Beograd Njujork kreće se za povratne ture između 500 i 600 evra, za ekonomsku klasu putovanja, standardni prtljag i prateće usluge. Moguće je odabrati i direktne letove, bez presedanja i čekanja na aerodromima, pa je avion uvek savet i izbor broj jedan za ovu destinaciju.

Upoznajte Njujork pre putovanja

Njujork je grad koji se sastoji iz pet opština, ima oko 9 miliona stanovnika i ogroman broj turista tokom čitave godine. Poželjno je sve navedeno znati, s obzirom da izbor atrakcija koje ćete posetiti, pronalazak smeštaja i broj dana ostanka mogu uticati na celokupnu organizaciju njujorške pustolovine. Savet je da posetite svetski poznate znamenitosti Njujorka, jer je gotovo nemoguće sve obići za vreme turističke ture. Empajer Stejt bilding – nekada najviša tačka, sa odličnim pogledom na više od 100 spratova jedna je od glavnih skupova turista.

Bruklin bridge

Tu je i nezaobilazan Kip Slobode, statua na obali, koju svi odlično poznaju iz filmova i njihovih najava. Central Park sa mirnim parkovima, Belvedere dvorcem i ringišpilima, mesto je za sve generacije turista, kao i Tajms Skver – potpuna suprotnost, trg koji odiše gužvom i šarenilom. Mnoštvo brendiranih butika, muzeja, bioskopa, galerija, pozorišta, restorana, kafića i mnogih drugih objekata dostupni su 24 časa dnevno, svakim danom tokom nedelje, kako bi se veliki broj turista odlično proveo. 

Naš vodič za putovanje u Njujork sadrži kratke, ali ključne odluke u vezi sa organizacijom, a to su: planiranje vremena odlaska i boravka, kupovina avio karte Beograd Njujork, upoznavanje i odabir znamenitosti za posetu pre samog putovanja i potpuno ste spremni za polazak.