29
мар

Lideri u svetu obuće plene kvalitetom i funkcionalnošću- šta čini Tamaris i Rieker toliko posebnim?

Neko je jednom rekao da je u životu najbitnije uložiti u stvari koje odvajaju ljude od zemlje- krevet u kući, gume na automobilu i obuću u kojoj se provodi svaki dan. Svaka od ovih stvari mora biti izdržljiva i dugotrajna da bi poboljšala kvalitet života, jer ga prilično susštinski određuje. S tim u vezi, ne može se očekivati da će adekvatno služiti svojoj svrsi ako je izrađena od jeftinih, loših materijala. Govoreći o obući konkretno, police šoping centara su prepravljene nebrojenim modelima. Brendovi se utrkuju za potrošače, često praveći kompromise u odnosu cene i kvaliteta. Ukratko- jeftin par obuće može biti jako skup na duge staze. Srećom, određeni proizvođači ostaju nedirnuti ovim trendom, pa njihova obuća nastavlja da bude standard kvaliteta iz sezone u sezonu. Tamaris obuća diktira nivo kvaliteta i dizajna koji svaka žena zaslužuje, dok Rieker obuća među svojim kupcima ima obožavaoce svih starosnih grupa. Ova dva brenda se mogu posmatrati kao jedni od lidera u svetskoj industriji obuće.

Nemački kvalitet i švajcarska preciznost

Tamaris obuća, nemački brend prisutan u gotovo celom svetu, odlikuje se izuzetno kvalitetnim materijalima koji se koriste u izradi svakog para. Vrlo rado koristi kožu, ali i visokokvalitetan tekstil. Ono što ih čini jedinstvenim je AntiShokk sistem, revolucionarni način da se i najviša potpetica učini neverovatno udobnom. Kako je ovaj brend namenjen isključivo ženama, dizajneri Tamaris obuće su se potrudili da omoguće svakoj od njih da nosi svoje cipele iz snova. AntiShokk sisitem je patentirani način pozicioniranja pete i dizajna gazišta, koji osetno smanjuje pritisak na stopalo i tako neutrališe podlogu pri stajanju i udarce pri hodu. Zbog toga su nove korisnice prijatno iznenađene kada im na kraju dana Tamaris obuća ne uzrokuje osećaj teških nogu. Materijali koji se prilagođavaju stopalu i dozvoljavaju koži da diše sprečavaju stvaranje omraženih žuljeva, pa je u ovim cipelama jednostavno provesti ceo radni dan. Sa druge strane, Rieker obuća je namenjena kupcima svih uzrasta. Roditelji je naročito rado kupuju svojoj deci u razvoju, jer specifično gazište pozitivno utiče da držanje celog tela. Naime, zaštitni znak ovog švajcarskog brenda jeste Antistress sistem uložaka, koji ih čini neverovatno udobnim, bez obzira o kom se konkretno modelu radi. Zahvaljujući memorijskoj peni na gazištu i kvalitetnoj koži, Rieker obuća traje godinama i odoleva svim vremenskim uslovima.

Kada se radi o stilu, granice ne postoje

Rieker obuća je prepoznatljiva i po svom karakterističnom stilu. Namenjena je ljudima koji vode aktivan način života, prate trendove, ali ostaju i ljubitelji klasične elegancije. Tako se u ponudi ovog brenda mogu pronaći ženske i muške cipele, čizme, patike, ali i neki ekstravagantniji modeli. Svaki par obuće dolazi sa specifičnim oblim vrhom, ukrasnim štepovima na licu i čipkastim dizajnom koji Rieker obuću čini upečatljivom već na polici. Tamaris obuća je namenjena ženama koje neguju jedinstven, urbani stil, ali samouvereno vladaju i elegancijom. Ovaj brend iz sezone u sezonu klasične elegantne modele obuće osvežava novim bojama i dezenima. Najomiljenije su svakako salonke, gležnjače i visoke čizme. Pored njih, dame mogu pronaći svojg favorita među ravnim cipelama i patikama. U svakom slučaju, Tamaris obuća se odlično uklapa u sve odevne kombinacije i daje glamurozni izgled.