28
феб

Ovo su najpopularnije hranilice za bebe

Među mnoštvo bebi opreme izdvajaju se hranilice za bebe. Njihova upotreba ne počinje sa rođenjem deteta, već uvođenjem čvrste hrane te roditelji imaju dovoljno vremena da pronađu onaj model koji im najviše odgovara. Neki roditelji će biti praktični, drugi funkcionalni, oni treći moderni. U svakom slučaju, prilikom izbora treba se rukovoditi, pre svega prostorom kojim rapolažete.

Buster hranilice za bebu odgovaraju malom prostoru

Za sve one koji imaju mali životni prostor buster stolica može da bude idealno rešenje. Ova prenosiva stolica ne zahteva dodatni prostor već se jednostavno montira na postojeću trpezarijsku stolicu. Sigurnost korišćenja je i dalje na visokom nivou zahvaljujući pojasevima te uz adekvatno korišćenje može biti idealno rešenje. Dete će imati svoju posebnu stolicu koja je lako prenosiva pa samim tim na svakom putovanju može biti uz dete koje ne mora da menja navike.

2 u 1 drvena hranilica za dete

Drvo je uvek u modi, pa ukoliko se slaže sa ostatkom nameštaja, često roditelji se odluče za ovaj tip hranilice. Njeno korišćenje se broji godinama, zato što u samo dva poteza ova hranilica je stočić za igru.
Nakon završetka upotrebe kao hranilice, računajte da će dete minimum do polaska u školu da koristi stočić kako za crtanje, ređanje kockica, puzli i drugih igara i to samostalno ili u društvu.

Multifunkcionalne višepoložajne hranilice za bebe

Ima ih različitih desena, funkcionalnosti ali i brendova. Obično multifunkcionalne hranilice za bebe imaju dve tacne koje se lako održavaju. Podesive po visini, kao i položaju stolice sa sigurnosnim pojasevima ove hranilice su dobre i za sasvim male bebe. Za sve one koji dodatno insistiraju na sigurnosti, imaju i posebne sisteme kočenja. Hranilica se lako sklapaju i rasklapaju te je za njih potrebno izdvojiti jedan manji prostor u stanu.

Jednopoložajne hranilice za bebe

Uglavnom napravljene od metalne konstrukcije, ove hranilice imaju izuzetno stabilno postolje. Bebe su u udobnoj stolici od pvc materijala bezbedne, a tacna se lako skida i održava, a ujedno pojedini modeli imaju i mogućnost prebacivanja tacne iza stolice čime hranilica postaje bebi stolica. Lak sistem za sklapanje ovu stolicu čini lako prenosivom iz jedne u drugu prostoriju. Za sve one koji su često na putu, a imaju komforan auto, stolica može biti sa detetom na svakom putovanju i tako zadrži svoje navike.
Bez obzira za koji model hranilice za bebe se odlučite, prvenstveno se rukovodite veličinom svog životnog prostora, kao i bezbednošću vašeg deteta. Hranilica se, kao i ostala bebi oprema može i pozajmiti, pogotovo ako nije model 2 u 1 koji ima višegodišnju upotrebu, pa pre nego se odlučite za kupovinu razmlislite i o toj opciji.