5
мар

Sezona kupanja i raznobojnih kupaćih kostima je pred nama

Ah, da, sezona kupanja uskoro počinje. Bazeni, reke, jezera, more… I svi bismo da izgledamo privlačno u kupaćemo kostimu. Leto – godišnje doba koje nas podseća da je za teretanu i vežbanje uvek pravo vreme. Podseća nas i da bi trebalo više povrća da jedemo, a uz to i da brinemo o načinu ishrane i o tome kako ćemo izgledati lepo i zanosno na plaži.

A kako pronaći savršeni kupaći kostim? Da li su i dalje jednodelni kupaći kostimi za punije devojke u trendu?

Izgleda da su danas modni trendovi takvi da se diktiraju pravila koja važe i za odeću za plažu, ali i za dodatni aksesoar. Međutim, svako se prilagođava koliko može, u skladu sa svojim željama i mogućnostima. Iz svoje kože i tela se ne može, te zbog toga na vreme razmislite kako ćete se odnositi prema sebi i svom zdravlju i kako ćete dovesti svoju liniju do savršenstva. A u međuvremenu dok ne dostignete željenu liniju, nemojte da vam ovo leto prođe uzalud i nemojte da se stidite svoga tela. Vi ste to što jeste. Svako bi želeo da ima bar ravan stomak ili koji kilogram manje ili više, ali šta je tu je, ne opterećujte se, nego uživajte u letu.

A da biste se opustili i da ne biste razmišljali i zamarali sebe nepotrebnim detaljima, trebalo bi da imate kupaći kostim u kojem se osećate lepo i prijatno. Naime, veoma je važno kako sami sebi izgledate i kako se osećate u tome što nosite, jer ste ona samouvereni i imate više samopouzdanja.

Idealni kupaći kostimi za leto

Zapamtite, svako telo je drugačije i sva tela su priča za sebe. Neko ima nekoliko kilograma viška, ali ih tako lako nosi da nema razloga da se svojih kilograma stidi. E sada, važno je uspostaviti balans ili bolje reći ravnotežu.

Ne mislimo samo na ravnotežu kada su u pitanju kilogrami, već i kada je kupovina i izbor modela garderobe, pa i kupaćih kostima. E sada, kada se pomene balans i kada se smesti balans u kontekst kupaćih kostima to izgleda ovako. Trebalo bi uspostaviti ravnotežu između gornjeg i donjeg dela tela, tako da telo izgleda proporcionalno. Ljudi vole simetriju, a izbalansirano telo zapravo jeste i najupečatljivija estetika koja se odmah na prvi pogled primeti.

Kada se sjedine balans i izbor kupaćeg kostima, dobija se savršeni izgled. Kako to izgleda u praksi? Kupaći kostimi za punije devojke trebalo bi da skrenu pažnju svojim dizajnom na one delove tela koji su prijatni za oko, pa na primer, gornji deo kupaćeg trebalo bi da ima određene detalji koji će se najpre primetiti. Kupaći kostimi za punije devojke dizajniraju se prema različitim oblicima tela i u različitim veličinama.

Ukoliko imate bujne grudi, a i punije ste, onda su kupaći kostimi za punije devojke idealni u tamnijim bojama i čvršćeg materijala kako bi vizuelno suzili vašu figuru, a grudi istakli sa merom i ukusom. Mršave devojke svakako biraju bikini bez ikakvog problema. Ali nije da i one nemaju muka? Jednodelni ili iz dva dela, jedna boja ili sa različitim dezenom? I opet da li se savršeno uklapa uz telo, koji deo tela ističe i slična pitanja muče i devojke sa izvajanim figurama.

Kupaći kostimi za punije devojke mogu se danas naći u skoro svim radnjama, ali i na sajtovima koji se bave online prodajom kupaćih kostima, kao što je Casa dell intimo, jer se širom sveta sve više brine o tzv. „plus size“ veličinama. Zato ne brinite, naći ćete svoj idealan kupaći za ovo leto.